Diana

Orginea:
romană
Potrivit pentru:
Fata

Semnificaţie: ceresc, luminos, divin

Diana este un nume de origine romană şi se traduce printr-o varietate de termini care fac parte din spectrul ceresc: “zână”, “ceresc”, “luminos”, “divin”.

În mitologia greacă, Diana este considerată fiica lui Jupiter (zeul suprem al statului roman şi al Latoniei), precum şi sora geamănă a lui Apollo, zeul zilei, al luminii şi al artelor, protector al muzicii şi al poeziei.

Diana, la rândul său, este zeiţa vânătorii, fiind echivalenta zeiţei Artemis din mitologia greacă, cea care  era faimoasă pentru frumuseţea şi gratia sa atletică.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere