Delia

Orginea:
greacă
Potrivit pentru:
Fata

Delia este un nume preluat din limba greacă, fiind numele sărbătorii ateniene ce se organiza în amintirea plecarii lui Tezeu din Creta.

Termenul mai avea o întrebuinţare, aceea de a  desemna locuitorii insulei Delos, considerată patria zeiţei Artemis şi a fratelui ei, Apollo.

În onomastica românească, numele a devenit cunoscut şi utilizat pe cale cultă, prin intermediul personajelor literare care au purtat acest nume.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere