Cynthia

Orginea:
greacă
Potrivit pentru:
Fata

De origine occidentală, Cynthia (Cyntia) a fost împrumutat pe cale cultă, în secolul al XIX- lea, provenind de la numele grecesc Kynthia – numele dat uneori zeiţei Artemis.

Numele este format de la Kynthos, numele insulei unde s-au născut zeiţa Artemis şi fratele ei Apolo – o insulă din Delos.

În onomastica italiană renascentistă, numele Cynthia are forma Cinzia, fiind preluat din scrierile latine.

 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica