Cristian

[Cirstian, Cirstiana, Cârstea, Crastea, Cîrstea, Cristea, Cristea, Hristea, Hristan, Cristache, Cristei, Cirstici, Cirstila, Cîrstocea, Crista, Cristel, Cristi, Cristiana.]
Orginea:
latină
Potrivit pentru:
Baiat

„A unge”

Numele Cristian, cu varianta feminină Cristiana, îşi are originile în termenul latin „Christianus”, „Christiana”, forme adjectivale derivate de la „Christus” prin intermediul căruia se indicau partizanii religiei creştine.

Pe de altă parte, numele Christos are la bază verbul „chriein” – „a unge”, de origine greacă.

Christianus apare cu valoare de prenume odată cu oficializarea creştinismului, în timpul Împăratului Constantin cel Mare.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica