Cleopatra

[Cleo]
Orginea:
greacă
Potrivit pentru:
Fata

 „Pentru gloria tatălui”

Forma feminină a numelui Kleopatros (“kleos” – “glorie”, “patros” – “tată”), Cleopatra se traduce prin sensul general “tată glorios”.

Regina Egiptului, Cleopatra, a rămas o legendă atât pentru statutul de conducătoare, cât şi pentru statutul de femeie – a reorganizet cutumele ţării sale, a avut o poziţie tranşantă faţă de Imperiul Roman, fiind iubită de egipteni.

De asemenea, celebritatea ei a survenit în urma relaţiilor cu cei doi generali de vază ai Imperiului Roman, Cezar şi Marc Antoniu care au iubit-o în mod spectaculos.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica