Camelia

[Camila, Camilla, Cami ]
Orginea:
latină
Potrivit pentru:
Fata

Camelia este o formă a prenumelor Camil, Camila care au la bază numele religioase de origine latină “Camilus”, „Camilla”.

Acestea erau numele date copiilor aduşi ca jertfă idolilor din templul Romei Antice. Tocmai de aceea, numele Camelia nu este întâlnit în onomastica creştină.

O altă filieră prin intermediul căreia a apărut numele Camelia îşi are origini japoneze: de la floarea “camelie” denumită după cel care a adus planta în Europa – călătorul „Kamell”.

Forma la masculin, Camill, este extrem de rară.
 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica