Caliopi

[Calianu, Caliin, Calian, Calianul, Caliean, Calieni, Calida, Calini, Calias, Cale, Calist, Calistrat, Caliopi, Caliopie, Calista, Calia, Calistena. ]
Orginea:
greacă
Potrivit pentru:
Fata,Baiat

Numele Caliopi a fost atestat în scrierile cu caracter religios sub forma Calien. Unul dintre cei 9 martiri ucişi în timpul prigoanei Împăratului Diocleţian a purtat numele de Calien.

Derivat de la Caloian sau popularul Caliian, numele Calien îşi are originiile în grecescul “kalos” – „bun”.

Pe 7 aprilie, calendarul creştin ortodox îl sărbătoreşte pe Sfântul Mucenic Caliopie.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica