Bujor

Orginea:
românească
Potrivit pentru:
Baiat

Foarte rar întâlnit ca prenume, ci mai degrabă ca nume de familie, Bujor defineşte o floare cunoscută exact sub aceeaşi denumire “bujor”.

Asimilată în spaţiul românesc, considerată de unii “floarea naţională a României”, bujorul are o istorie veche, fiind cunoscută atât ca plantă medicinală, cât şi ca ingredient pentru diverse mâncăruri.

Bujorii sunt originari din Asia, dar se găsesc frecvent în spaţiul european şi în America de Nord.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica