Bucur

Orginea:
românească
Potrivit pentru:
Baiat

Cel mai frecvent folosit ca nume de familie, termenul Bucur (cu forma feminină Bucura) s-a format de la cuvinte precum: “a se bucura”, “bucurie”, “bucuros”.

Există câţiva lingvişti care susţin că numele Bucur provine, de fapt, de la cuvântul albanez “bucure”, care se traduce prin adjectivul “frumos”.

În trecut, părinţii români alegeau acest nume pentru a-şi materializa bucuria venirii pe lume a copilului lor.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica