Bianca

Orginea:
italiana
Potrivit pentru:
Fata

Fără o prea mare tradiţie în spaţiul românesc, numele Bianca a pătruns pe cale cultă din onomastica italiană, de la adjectivul bianco – cu semnificaţia alb, puritate, strălucire.

O altă semnificaţie atribuită  de către lingvişti numelui de fată Bianca este dragoste faţă de aproapele tău.

Răspândirea acestui nume a fost mai degrabă un fenomen literar: Blanche “Aventurile ultimului Abencerage”, romanul lui Chateaubriand, drama lui V. Hugo “Regele petrece” şi lirica eminesciană.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica