Anastasia

[Nastasia, Sita]
Orginea:
greacă
Potrivit pentru:
Fata


Anastasia îşi are originile în limba greacă “athanasios” – „nemuritor”, „înviere”, „cea care învie din moarte”.

În Rusia anului 1918, se zvonea că doi copii ai ţarului Nicolea al II – lea şi ai ţarinei Alexandra au scăpat cu viaţă în noaptea execuţiei bolşevice: Anastasia şi fratele ei Alexei. Acest mister i-a oferit numelui Anastasia rezonanţă în întreaga lume.

În credinţa romană a existat muceniţa Anastasia a cărui soartă tragică a fost închinată credinţei: a fost arsă pe rug pentru credinţa ei în Iisus.

În calendarul ortodox, Sfânta Anastasia este sărbătorită în fiecare an pe data de 22 decembrie.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica