Anaisa

[Anasia, Anesia, Anisia sau forme vechi ale aceluiaşi nume: Anisiica, Anisaia, Anesia, Anasia, Anaisa, Nisica, Nisioara. ]
Orginea:
greacă
Potrivit pentru:
Fata

Derivat al numelui „Anisia”, numele Anaisa are ca origini termenul grecesc „anisos”, „anisa”, care semnifică “fără pereche”, „fără egal”, „singular”, „unicul”.

Anaisa a trăit în timpul împăratului Maximilian, fiind o aristocrată care şi-a donat averea săracilor şi a ales viaţa prin rugăciune şi post.

Însă, în 298 d.Hr. a fost ucisă pentru că nu a cedat presiunilor de a renunţa la credinţa în Dumnezeu.

Anaisa este sărbătorită de către biserica orientală pe data de 30 decembrie.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica