Alisa

[Alicia, Alicio (forma masculină), Aliz, Alisa]
Orginea:
germană
Potrivit pentru:
Fata

Despre numele Alisa sunt câteva variante unanim acceptate. Pe de o parte se spune că prenumele feminin „Alisa’ este varianta rusească a numelui „Alice” sau forma prescurtată a numelui francez „Adelais” care la rândul său este derivat de la numele german „Adalheidis” cu semnificaţia “nobil, nobleţe”.

A doua variantă propune semnificaţia „adevăr” sau „Dumnezeu este Domnul”.

Cu o frecvenţă redusă în spaţiul românesc, numele Alisa este popular în Belgia, Austria, Suedia, Franţa, irlanda, Scoţia, Anglia, SUA. În Japonia el primeşte forma Arisu.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica