Adina

Orginea:
ebraică
Potrivit pentru:
Fata

Numele Adina este menţionat în Vechiul Testament ca nume al căpeteniei neamului Rubeniţilor, fiind unul dintre oştenii importanţi care l-au ajutat pe regele David.

Semnificaţia sa provine din ebraică, reprezentând podoabă, plăcere, om plăcut, gingaş, aducându-ne aminte că cea mai importantă podoabă din lume este omul.

 

 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica