Pudra pentru marirea rapida a masei musculare

Vreau o parere despre produsul Pro Nutrition Gfx.
  • Publicat:
Pudra pentru marirea rapida a masei musculare
no title

Vreau o parere despre produsul Pro Nutrition Gfx. Este o pudra pentru marirea rapida a masei musculare. As dori sa stiu daca are efecte negative asupra organismului si daca da, care ar fi acestea.

Sotul meu se duce la o sala de forta cam de 3 luni. In ultimul timp, il supara o durere de spate care coboara uneori si pe picior (aceste simptome au aparut prima data in urma cu 2 ani). In acest caz, este bine sa mai continue antrenamentul? Cum pot fi combatute aceste dureri?

Combaterea durerilor depinde de natura lor: terapie analgezica si antiinflamatoare, fizioterapie, gimnastica medicala. De asemenea, doar medicul neurolog poate recomanda continuarea antrenamentelor sau un alt tip de miscare.

Ar trebui ca sotul sa mearga la neurochirurgie si sa efectueze o rezonanta magnetica de coloana lombosacrata pentru a se evidentia daca exista modificari ale structurilor vertebrale si o eventuala hernie de disc, posibilitate care orienteaza cu totul altfel stilul lui de viata si presupune chiar o interventie chirurgicala.

Citeste si Femeilor le plac barbatii cu pieptul mare. Afla cum il obtii!
Burn, baby, burn!

Foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Vorbesc in somn
Vorbesc in somn
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”