(P) Importanţa dezinfectării mâinilor la locul de muncă

Dispunerea de dispensere de dezinfectare a mâinilor la locul de muncă are numeroase avantaje. Vezi care sunt acestea!
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Importanţa dezinfectării mâinilor la locul de muncă

Un aspect foarte important în această perioadă de pandemie este să ne menţinem cât mai curate mâinile şi să le protejăm la maxim împotriva virusurilor.

Echipa Pressgel.ro vine acum în ajutorul tău cu gama de dispensere de dezinfectare pentru mâini cu scopul ca afacerea ta să fie mai bine protejată. 


La fel de important ca mâinile tale să lucreze, ele contribuie în egală măsură la transmiterea multor agenţi patogeni care provoacă boli. Faptul că majoritatea facilităţilor de lucru, precum toaletele, băile şi chiar locurile de mâncare, sunt împărţite cu alte persoane înseamnă că există şanse mari de transmitere a bolilor în rândul personalului.

Chiar şi cu o bună curăţare a birourilor, igiena personală este importantă. Acest lucru poate fi rezolvat prin dispunerea de dispensere de dezinfectare a mâinilor la locul de muncă, întrucât acestea au avantaje care pot include următoarele:

Igienă îmbunătăţită

Cele mai bune opţiuni sunt dispenserele de deinfectare a mâinilor prin furnizarea de produse sanitare pentru lucrători sau personalul din locul de muncă.

Acest lucru previne sau scade şansele ca agenţii patogeni care provoacă boala să treacă de la un personal sau muncitor la celălalt. Pe termen lung, va exista o scădere a infecţiilor în rândul personalului, care este probabil să crească productivitatea.

Încurajează utilizarea

Cu un dispenser de dezinfectare, nivelul de igienizare la locul de muncă va creşte şi este posibil ca mulţi lucrători să îşi dedice din timpul lor pentru a menţine mâinile curate. Acest lucru încurajează utilizarea şi creşte numărul lucrătorilor care îşi curăţă mâinile, ceea ce va reduce numărul de transmisii de infecţii în rândul membrilor personalului.

Este plăcut

Dispenserele de dezinfectrare sunt distractive de utilizat, atrăgându-i chiar şi pe cei care, de regulă, nu şi-ar curăţa mâinile pentru a-l folosi, iar în acest proces, nivelul de transmitere a agenţilor patogeni va scădea semnificativ. Pe termen lung, productivitatea va fi îmbunătăţită.

Economic

La dispenserele de dezinfectare, cantitatea de dezinfectant care este distribuită este aceeaşi de fiecare dată, spre deosebire de tipurile acţionate manual.

Menţinerea locului de muncă curat şi sănătos este importantă pentru toţi angajaţii şi chiar pentru productivitatea companiei tale.

Puteţi să vedeţi pe site-ul Pressgel.ro întreaga noastră gamă de dispensere de dezinfectare cu gel pentru orice afacere, loc public, instituţie, şcoli.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân