(P) Iedera si mierea – ingrediente minune in tratarea tusei

In anotimpul preferat al tusei, fiecare se pregateste cu tratamente mai mult sau mai putin eficiente.
  • Publicat:
(P) Iedera si mierea - ingrediente minune in tratarea tusei
(P) Iedera si mierea - ingrediente minune in tratarea tusei

In anotimpul preferat al tusei, fiecare se pregateste cu tratamente mai mult sau mai putin eficiente.

Unii aleg metodele 100% naturale, altii prefera medicamente puternice. Scopul este intotdeauna acelasi: tratarea tusei eficient si rapid.

Cunoscuta de pe vremea lui Hipocrate, eficacitatea iederei impotriva afectiunilor respiratorii este dovedita astazi stiintific prin numeroase studii clinice.

Intr-unul dintre ele, 9657 pacienti (dintre care 5181 copii) cu bronsita, au fost tratati cu un sirop continand extract de iedera. Dupa 7 zile de tratament, in cazul a 95% dintre pacienti s-a constatat diminuarea simptomelor sau chiar vindecarea lor.

Mai populara, mierea este un puternic antiinfectios natural, care actioneaza asupra principalelor sisteme si aparate din organism, de la tubul digestiv si caile respiratorii pana la nivelul pielii si al mucoaselor.

Intr-un studiu comparativ recent, cercetatorii de la Universitatea de Stat din Pensylvania (SUA), definesc mierea ca fiind un remediu natural mai eficace decat dextrometorfanul, medicament sedativ al tusei.

Printre putinele siropuri de tuse care contin aceste ingrediente se remarca Revigrip prin formula complexa ce garanteaza eficacitatea tratamentului. Revigrip este unicul sirop de tuse care combina efectul calmant al iederei cu actiunea antioxidanta si antimicrobiana sustinuta de miere, cu actiunea antimucolitica a acetilcisteinei ce contribuie la reducerea inflamatiei si a simptomelor asociate tusei si cu beneficiile zincului ce stimuleaza sistemul imunitar.

Totodata, siropul de tuse Revigrip este disponibil in doua formule: una special creata pentru copii si alta destinata adultilor.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân