Durerile de spate, un nou simptom COVID-19

Ellen Degeneres și-a anunțat fanii printr-un mesaj că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus și că s-a confruntat cu durerile de spate.
  • Publicat:
Durerile de spate, un nou simptom COVID-19
Durerile de spate, un nou simptom COVID-19

Ellen DeGeneres și-a anunțat fanii printr-un mesaj pe rețelele de socializare că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Prezentatoarea americană în vârstă de 62 de ani a anunțat pe Twitter că a fost testată pozitiv cu COVID-19 și că s-a confruntat cu durerile de spate.

Durerile de spate, un nou simptom COVID-19?

Deși menționase că starea ei de sănătate este una bună și ține legătura cu medicii pentru a le urma indicațiile, vedeta a postat un filmuleț în care a descris imediat un simptom nedorit: „dureri de spate chinuitoare”. „Un lucru pe care nu ti-l spun este ca ai, cumva, dureri de spate chinuitoare”, a spus ea, relateaza People. „Nu stiam ca acesta este un simptom, dar am vorbit cu alte persoane si … dureri de spate”.

„Cine a stiut? Cum se face? Dureri de spate. Rau”, a continuat DeGeneres.

Săptămâna trecut, Ellen a notat un mesaj pe pagina ei de Instagram, unde și-a anunțat fanii că a fost testată pozitiv, iar toți cei care au intrat în contact cu ea au fost anunțați. Ea a mai anunțat că-și va opri emisiunea până în ianuarie 2021.

Vedete infectate cu COVID-19

Harvey Weinstein. Producătorul de film a fost testat pozitiv de coronavirus, arată un raport din 22 martie. Weinstein, în vârstă de 68 de ani, se află în izolare medicală în timp ce ispăşeşte pedeapsa de 23 de ani de închisoare pentru hărţuire sexuală în cazul #MeToo.

Colton Underwood. Fostul jucător de fotbal şi vedeta emisiunii ”Burlacul” a fost testa pozitiv cu COVID-19 pe data de 20 martie, după ce a început să se confrunte cu simptome specifice, deşi timp de o săptămână a stat izolat.

”Pentru toţi cei care ezită să se autoizoleze, vă rog să vă faceţi o favoare, vouă şi celor dragi, şi staţi în casă. Vom trece cu toţii peste şi vom fi mai puternici”, a spus Underwood.

Debi Mazar. Actriţa cunoscută pentru rolurile sale din ”Empire Records” şi ”Entourage” a fost testată pozitiv cu COVID-19 pe data de 21 martie, la câteva săptămâni după ce soţul şi fiica ei  s-au confruntat cu febră, dureri în gât, tuse seacă şi dureri ale corpului.

”Două săptămâni mai târziu, pe 15 martie, m-am trezit cu aceleaşi simtpome, o durere intensă în corp şi febră. M-am gândit că poate am gripă sau…Corona?”, a povestit Mazar care încă de atunci se află în carantină. ”Într-o zi m-am simţit ca naiba, iar a doua zi mă simţeam normal. Acum îmi simt plămânii grei, dar sunt puternică”, a continuat actriţa.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân