Ellen DeGeneres, infectată cu COVID-19, la 62 de ani

Ellen Degeneres, în vârstă de 62 de ani, și-a anunțat fanii printr-un mesaj pe rețelele de socializare că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.
  • Publicat:
Ellen DeGeneres, infectată cu COVID-19, la 62 de ani
Ellen DeGeneres, infectată cu COVID-19, la 62 de ani

Ellen DeGeneres și-a anunțat fanii printr-un mesaj pe rețelele de socializare că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Prezentatoarea americană în vârstă de 62 de ani a anunțat pe Twitter că a fost testată pozitiv cu COVID-19.

Ellen DeGeneres, infectată cu COVID-19

Vedeta a menționat că starea ei este una bună și ține legătura cu medicii pentru a le urma indicațiile. Mai mult, susține că toate persoanele cu care a intrat în contact au fost informate despre faptul că a fost testată pozitiv. În încheiere le-a urat internauților sănătate și i-a rugat să aibă grijă sporită în aceste vremuri dificile.

„Bună tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru coronavirus, însă mă simt bine acum. Toți cei care au intrat în contact cu mine au fost anunțați, iar eu urmez indicațiile. Ne vom vedea după sărbători. Vă rog să aveți grijă și să fiți sănătoși”, a fost mesajul scris de către Ellen.

Vedete infectate cu COVID-19

Harvey Weinstein. Producătorul de film a fost testat pozitiv de coronavirus, arată un raport din 22 martie. Weinstein, în vârstă de 68 de ani, se află în izolare medicală în timp ce ispăşeşte pedeapsa de 23 de ani de închisoare pentru hărţuire sexuală în cazul #MeToo.

Colton Underwood. Fostul jucător de fotbal şi vedeta emisiunii ”Burlacul” a fost testa pozitiv cu COVID-19 pe data de 20 martie, după ce a început să se confrunte cu simptome specifice, deşi timp de o săptămână a stat izolat.

”Pentru toţi cei care ezită să se autoizoleze, vă rog să vă faceţi o favoare, vouă şi celor dragi, şi staţi în casă. Vom trece cu toţii peste şi vom fi mai puternici”, a spus Underwood.

Debi Mazar. Actriţa cunoscută pentru rolurile sale din ”Empire Records” şi ”Entourage” a fost testată pozitiv cu COVID-19 pe data de 21 martie, la câteva săptămâni după ce soţul şi fiica ei  s-au confruntat cu febră, dureri în gât, tuse seacă şi dureri ale corpului.

”Două săptămâni mai târziu, pe 15 martie, m-am trezit cu aceleaşi simtpome, o durere intensă în corp şi febră. M-am gândit că poate am gripă sau…Corona?”, a povestit Mazar care încă de atunci se află în carantină. ”Într-o zi m-am simţit ca naiba, iar a doua zi mă simţeam normal. Acum îmi simt plămânii grei, dar sunt puternică”, a continuat actriţa.

David Bryan. David Bryan este cel care cântă la clape alături de Bon Jovi, iar pe data de 21 martie a anunţat că a fost testat pozitiv cu COVID-19 după ce s-a simţit rău timp de o săptămână.

”Vă rog nu vă temeţi! Am stat în carantină timp de o săptămână, iar acum voi mai sta încă o săptămână. După ce mă voi simţi mai bine, mă voi testa din nou pentru a mă asigura că nu răspândesc acest virus”, a spus Bryan. ”Hai să ne ajutăm unii pe alţii. Se va termina curând…cu ajutorul fiecărui american!”, a continuat muzicianul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030