Băuturi recomandate să le bei dimineața. Întăresc sistemul imunitar

  • Publicat:
Băuturi recomandate să le bei dimineața. Întăresc sistemul imunitar

Dacă ești obișnuit să bei cafea imediat ce te-ai trezit, află că există trei băuturi mult mai bune și care îți întăresc sistemul imunitar.

OȚET DIN CIDRU DE MERE

După opt ore de somn, corpul se află într-o stare de deshidratare din cauza lipsei de lichide, iar la prima oră după ce te-ai trezit, după un pahar de apă, un „shot” de oțet din cidru de mere te va trezi imediat.

Mai mult, băutura este eficientă în curățarea ficatului și întărirea sistemului imunitar. Nu este recomandată pe termen lung, deoarece poate dăuna stomacului și irită gâtul, de aceea se poate folosi la interval de câteva zile și diluată cu apă.

SUC DIN IARBĂ DE GRÂU

Te face să te simți energic, chiar dacă gustul nu este unul grozav. Pentru cei mai pretențioși, sucul din iarbă de grâu se poate bea după ce ați luat micul dejun. De asemenea, iarba de grâu este un aliment ce conține o combinație de nutrienți, ceea ce îl face benefic pentru sănătatea dumneavoastră pe termen lung… CITEȘTE AICI continuarea: Băuturi recomandate să le bei dimineața. Întăresc sistemul imunitar.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân