Uleiul de chimen negru, secretul frumuseții și tinereții fără bătăi de cap

  • Publicat:
Uleiul de chimen negru, secretul frumuseții și tinereții fără bătăi de cap

Ridurile, liniile fine sau petele pigmentare sunt semne inevitabile ale înaintării în vârstă, dar asta nu înseamnă că ele nu pot fi combătute. Dacă ești în căutarea unui remediu eficient și natural, uleiul de chimen negru ar putea fi soluția ideală!

Un ulei miraculos cu rezultate uimitoare

Ei bine, se pare că secretul frumuseții și tinereții nu se află în cremele scumpe, nici în procedurile care depășesc cu mult bugetul oricărei femei, ci într-un produs pe care îl poți prepara de una singură, acasă. Uleiul natural de față cu efect anti-aging puternic are la baza semințele de chimen negru și poate face minuni pentru tenul tău.

Uleiul de chimen negru, secretul frumuseții și tinereții fără bătăi de cap

Pentru a obține acest ulei, vei avea nevoie de:

  1. două linguri de semințe de chimen negru (măcinate în prealabil)
  2. 100 ml de ulei de măsline extravirgin

Ambele ingrediente se amestecă, se depozitează într-un recipient și se lasă la frigider preț de 21 de zile. Nu uita să îl agiți din când în când pentru a asigura o absorbție optimă a substanțelor benefice. La final, consistența astfel obținută se trece printr-un filtru și se toarnă într-un spray/sticlă curată.

Cum să folosești uleiul de chimen negru pentru rezultate spectaculoase

Uleiul de chimen negru poate fi aplicat atât pe față, cât și pe gât și decolteu pentru rezultate uimitoare. Tot ce ai de făcut este să adaugi câteva picături/pulverizari pe un tampon demachiant (bumbac), să masezi pielea cu mișcări circulare, insistând asupra zonelor cu probleme (acnee, uscăciune, linii fine, etc).

Datorită proprietăților puternic hidratante, calmante și hrănitoare, uleiul de chimen negru va revistaliza și întineri pielea în doar câteva zile.

Așadar, dacă ești în căutarea unui produs de frumusețe eficient, economic, dar și ECOLOGIC, atenție! nu mai caută în magazine. Prepară-ți propriul elixir și bucură-te de rezultatele extraordinare care vor veni odată cu aplicarea acestuia.

Citește și: Ceaiul de chimen: cum îl prepari și ce beneficii vindecătoare are pentru sănătatea ta

SURSA FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia