Intepaturile albinelor au salvat-o

Nu putine sunt din pacate, cazurile de afectiuni incurabile, cand medicii se simt neputinciosi si se considera invinsi de boala. Au incercat imposibilul si nu se arata nici cel mai mic semn de insanatosire. Soarta pacientului e pecetluita si trebuie sa ac
  • Publicat:
Intepaturile albinelor au salvat-o
Intepaturile albinelor au salvat-o

Doamna D. este acum capabila sa vorbeasca despre experienta cutremuratoare prin care a trecut atunci cand a aflat ca are scleroza multipla. Numai un miracol o putea salva. El s-a numit venin de albina. A crezut in sansa ei si minunea s-a produs. Terapia cu venin de albine i-a readus zambetul pe buze si pofta de viata. „Ma numesc D., am 35 de ani si sufar de scleroza multipla de mai bine de trei ani, dupa ce l-am nascut pe cel de-al doilea baietel. Boala mea este incurabila dupa unii, tratabila dupa altii. Eu ma aflam undeva la mijloc. Eram sceptica, dar in acelasi timp speram din suflet intr-o minune.” In prezent, poate impartasi si altor bolnavi experienta sa bogata si mai ales vizita fascinanta si teribila din indepartata Siberie, unde a facut terapie cu venin de albine.

Medicina naturista- un colac de salvare
„Imi place sa cred despre mine ca sunt o luptatoare si ca boala, oricat de perfida ar fi, nu ma poate dobori asa, dintr-un foc. Prima criza nici macar nu am luat-o in serios, dar cea de-a doua m-a tintuit aproape o saptamana si m-a pus serios pe ganduri. Atunci am citit despre scleroza multipla, despre posibilitatile de tratament si am recurs imediat la terapia cu interferon.” Au urmat apoi efectele secundare, chinul terapiei, zecile de intepaturi… durere si deznadejde.
 
Miracolul infaptuit de albine
„Pana la Siberia si veninul de albine, in paralel cu terapia cu interferon, am pornit cu homeopatia, acupunctura, terapii de dezintoxicare, dietoterapie sau tratament cu argila. Am baut zeci de pahare cu argila dizolvata in fiecare zi, asa cum am fost sfatuita. Am mestecat si am inghitit continutul a zeci de sticlute de polen, nectar, bucati de fagure si miere. Si nici un rezultat.” O prietena insa a vazut pe Discovery Channel un documentar despre bolnavii cu scleroza multipla, refacuti in mod miraculos cu ajutorul albinelor. „Am facut rost de caseta cu documentarul si am inceput sa caut febril date noi pe Internet.”

Experienta din Rusia
Cautarile si speranta de vindecare se legau acum de Siberia si nimic nu o putea impiedica pe doamna D. sa plece si sa-si incerce norocul. „Este o experienta pe care chiar nu o poti uita. De la o institutie credibila din Romania, am aflat coordonatele lui Igor, profesor si doctor in medicina, specializat in terapie cu venin de albine vii, sterile si controlate biologic.” Zis si facut. „Dupa o evaluare temeinica si efectuarea unei rezonante magnetice, medicul rus mi-a stabilit un program de terapie si m-a dat in grija unui alt medic.” Timp de trei saptamani, a fost zilnic intepata de cateva zeci de albine, in cateva reprize. Ranile i-au fost atent ingrijite, pentru ca exista si pericolul suprainfectarii. „Intregul meu corp devenise o «rana vie», iar albinele intepau practic plagi ce nu apucau sa se vindece din cauza intervalului scurt. In ultimele zile,  nici nu mai puteam suporta sa vad insectele infigandu-si acul in piele si am apelat la perfuzia cu apitoxina.”
„Am facut-o si pe-asta”

Clinica era ocupata 100% de pacienti straini, dar si de rusi. „Programul includea si consiliere psihologica. Din pacate, psihoterapeutii nu vorbeau decat rusa. Au fost trei saptamani care insa mi-au parut trei luni”, isi aminteste cu tristete despre suferinta prin care a trecut. „M-am intors desfigurata acasa, mutilata aproape. Asteptam cu nerabdare efectuarea urmatoarei rezonante magnetice, pentru ca rezultatele reale se vad abia la trei luni de la tratament.

Aceste rezultate imi vor spune daca tratamentul trebuie repetat si cand anume. Dar starea mea este foarte buna acum, nu s-a mai repetat nici o criza. Iar semnele au disparut. Daca mai e nevoie de inca o vizita, de data aceasta terapia va fi mai blanda si poate ca voi opta doar pentru perfuzii, desi veninul direct din intepatura are o incarcatura energetica mai puternica si ceva «in plus», ce nici oamenii de stiinta nu au descoperit. Am sa-mi iau cu mine muzica multa si carti bune. Sper insa sa fie ultima vizita si sa ma vindec complet.”

Pentru mai multe informatii accesati: www.fraternet.org/unisep; www.arsep.org
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cu ceai, nu te mai dor picioarele
Cu ceai, nu te mai dor picioarele
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”