Cum putem să întărim sistemul imunitar cu soluţii naturale şi eficiente?

Administrarea unei formule naturale de succes din Canada, ce conţine extracte de Ginseng Coreean, Astragalus, Aloe Vera, Vitamina C şi Zinc, ajută sistemul imunitar să lupte încă de la primele semne de slăbire.
  • Publicat:
Cum putem să întărim sistemul imunitar cu soluţii naturale şi eficiente?

În plină pandemie de COVID-19, menţinerea sănătăţii a devenit prioritatea fiecăruia dintre noi, indiferent de vârstă. Pentru a ne menţine sănătoşi şi a ţine la distanţă bolile cauzate de virusuri şi bacterii, trebuie să acordăm o atenţie sporită sistemului imunitar. Pentru a funcţiona la parametri corespunzători, sistemul imunitar trebuie să fie menţinut într-un echilibru permanent.


Imunitatea este capacitatea organismului de a se apăra de agenţi patogeni. Un sistem imunitar puternic depinde de mai mulţi factori: stres, nutriţie, factori de mediu, mişcare etc. Sistemul imunitar se extinde la nivelul tuturor organelor şi ţesuturilor, sprijină organismul să funcţioneze normal, ferindu-l de boli care l-ar putea pune în pericol.

Acesta oferă protecţie cu ajutorul răspunsului imun, un proces complex care antrenează un număr mare de limfocite (T şi B), alături de celule NK (natural Killer) care au rolul de a respinge şi de a distruge celulele infectate de agenţi patogeni.

Cu ajutorul studiilor din domeniu, oamenii de ştiinţă au descoperit care sunt vulnerabilităţile sistemului imunitar şi cum îl putem ajuta să funcţioneze la un nivel normal, pentru a se apăra de posibile infecţii. Obiectul de studiu al multor cercetări actuale este găsirea soluţiilor naturale pentru stimularea răspunsului imunitar.

Mâncarea sănătoasă şi variată, somnul suficient şi calitativ, hidratarea corespunzătoare, mişcarea constantă şi gândirea pozitivă sunt paşi esenţiali în menţinerea echilibrului în viaţa fiecăruia dintre noi.

Schimbările de sezon şi modificările bruşte de temperatură suprasolicită sistemul imunitar. Administrarea unei formule naturale de succes din Canada, ce conţine extracte de Ginseng Coreean, Astragalus, Aloe Vera, Vitamina C şi Zinc, ajută sistemul imunitar să lupte încă de la primele semne de slăbire.

Ginsengul Coreean este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi adaptogeni vegetali, este recomandat în perioade solicitante, dificile, deoarece ajută organismul să se adapteze mai uşor şi îl susţine în lupta împotriva virusurilor şi bacteriilor.

Astragalus este o plantă medicinală complexă cu proprietăţi antivirale, antibacteriene şi antiinflamatorii.

Aloe Vera conţine o concentraţie mare de polizaharide şi are un rol important în menţinerea sănătăţii florei intestinale, îmbunătăţind astfel răspunsul sistemului imunitar în faţa virusurilor şi bacteriilor.

Vitamina C şi Zincul joacă, de asemenea, un rol important în menţinerea unui sistem imunitar puternic şi sănătos.

VirusBlock Forte, prin formula sa unică, are acţiune antiinflamatoare, antibacteriană, antivirală, fiind un aliat de nădejde în caz de răceală şi gripă, precum şi în caz de epuizare fizică şi psihică.

Pentru mai multe informaţii şi consultanţă personalizată despre VirusBlock Forte accesaţi site-ul good-days.ro sau sunaţi la numărul de telefon 0724.500.555.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări:
Metoda japoneză care te vindecă în numai cinci minute
Metoda japoneză care te vindecă în numai cinci minute
Cum calmezi natural durerile înfiorătoare produse de calculii renali
Cum calmezi natural durerile înfiorătoare produse de calculii renali