Biosept, soluţia naturală împotriva virozelor pentru persoanele la vârsta a treia (P)

Biosept capsule, un produs 100% natural pe bază din plante, creşte imunitatea şi atenuează manifestările neplăcute ale virozelor, care pot fi mai greu de suportat de bătrâni.
  • Publicat:
Biosept, soluţia naturală împotriva virozelor pentru persoanele la vârsta a treia (P)
Peste 85% dintre centenari sunt femei Ne pare rău, baieţi! În 2010 erau aproximativ 80.000 de persoane trecute de 100 de ani în Statele Unite, dintre care doar 15% bărbaţi. Nu se cunoaşte cu exactitate cauza acestui dezechilibru pe sexe, însă specialiştii cred că riscul scăzut al diverselor afecţiuni în cazul femeilor poate fi datorat hormonilor sexuali feminini şi menstruaţiei, ratelor scăzute de boli cardiovasculare dar şi incidenţei mai scazute a numărului de femei care fumează, în comparaţie cu bărbaţii.

Virozele respiratorii din această perioadă afectează nu numai copiii, ci şi adulţii, cu precădere vârstnicii, care sunt mult mai sensibili, ca urmare a problemelor de sănătate preexistente.

Temperaturile oscilante, scăderea presiunii atmosferice, vântul şi umiditatea crescută favorizează apariţia afecţiunilor respiratorii şi acutizarea bolilor cronice în cazul seniorilor. Imunitatea bunicilor noştri este mai scăzută în astfel de perioade marcate de viroze. 

Fă-le un bine şi spune-le cât de important este să aibă grijă de stilul lor de viaţă, pentru a-ţi fi alături şi la 100+ ani, sănătoşi şi voioşi!

Pe lângă alimentaţia sănătoasă, din care nu trebuie să lipsească fructele şi legumele proaspete, seniorii trebuie să respecte cu stricteţe tratamentele indicate de medic pentru problemele de care suferă. De asemenea, la cel mai mic semn de răceală, este bine să apeleze la remedii din natură, fără reacţii adverse, care ameliorează simptomele neplăcute.

Cefaleea, mialgia, nasul înfundat, febra şi durerile în gât sunt doar câteva dintre manifestările virozelor respiratorii care „sunt în floare” acum, fie că vorbim de banala răceală, de gripă sau infecţia cu noul coronavirus.

Un ajutor preţios în lupta cu virusurile este Biosept capsule, un produs 100% natural pe bază din plante, care creşte imunitatea, inhibă dezvoltarea microorganismelor şi atenuează manifestările neplăcute ale virozelor, care pot fi mai greu de suportat de bătrâni, în condiţiile în care se confruntă şi cu diverse boli cronice (diabet, boli cardiace, renale, hepatice, diverse tipuri de cancer).

În niciun caz nu este recomandată administrarea de antibiotice în cazul unei viroze – acestea nu au efect asupra virusurilor. Mai mult decât atât, dacă sunt administrate nejustificat, antibioticele devin ineficiente în lupta cu bacteriile, fenomen care este considerat la momentul actual o urgenţă de sănătate publică.

Reîntoarcerea la natură este soluţia în cazul virozelor! Iar Biosept îndeplineşte toate condiţiile pentru a fi administrat în siguranţă, fără efecte adverse, chiar şi în cazul persoanelor vârstnice, care de multe ori sunt nevoite să urmeze diverse tratamente medicale.

Acest produs este eficient şi sigur! Datorită ingredientelor naturale cu efecte antivirale, antiinflamatoare şi sudorifice, ameliorează simptomele virozelor încă din primele zile de administrare, iar în maximum 10 zile poate duce la remiterea tuturor manifestărilor neplăcute.

Printre ingredientele active care se regăsesc în Biosept capsule amintim: frunzele de măslin – care inhibă proliferarea virusurilor cauzatoare de infecţii respiratorii, precum virusul respirator sinciţial, rinovirusul, influenza, coxsackie virus şi virusul para-influenza de tip 3 – şi creşte imunitatea organismului; lichenul de piatră cu acţiune antivirală şi antiinflamatoare (ameliorează durerile în gât, ajută la desfundarea nasului); scoarţa de salvie şi mugurii de pin, cu puternice proprietăţi antifebrile, sudorifice şi antialgice (scad febra şi îmbunătăţesc funcţia respiratorie); cuişoarele, care ameliorează tusea, răguşeala şi dificultăţile la înghiţire.

Efectele benefice ale Biosept capsule sunt demonstrate. În urma unui studiu pe 138 de pacienţi, s-au observat următoarele beneficii:

✓ 92% dintre pacienţi au raportat dispariţia simptomelor clinice (febră moderată, dureri de cap, nas înfundat, rinoree, tuse, răguşeală)
✓ 98,94% dintre pacienţi au devenit afebrili după primele administrări
✓ 97% dintre pacienţi au raportat remiterea răguşelii (disfonie) şi a dificultăţilor la înghiţire (disfagie)
✓ 81,65% dintre pacienţi au scăpat de tuse

În cazul seniorilor, produsul se recomandă a fi administrat în modul următor: în primele 3 zile de la debut câte 2 capsule de 3 ori pe zi, apoi se continuă cu 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă. Durata unei cure este de 7 zile. La nevoie cura se poate continua încă 10 zile cu 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Ai grijă de sănătatea bunicilor tăi, oferindu-le o soluţie naturală împotriva virozelor respiratorii!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Protecția solară pe înțelesul tuturor