Pască fără aluat, o reţetă de Anca Lungu

Iată cum poţi prepara cea mai gustoasă pască pentru masa de Paşte.
14.04.2017
Pască fără aluat, o reţetă de Anca Lungu
Ingrediente:
 
600g de brânză de vaci scursă bine de apa
500 g de smântână grasă
6 ouă
150 g de unt
150 g de zahăr
50 g faină
50 g de griş
100 g stafide
100 g merişoare
coaja rasă de la o lămâie
coaja rasă de la o portocală
 
Mod de preparare:
 
Spargeti ouale in bolul mixerului. Adaugati zaharul si untul si mixati bine totul. Adaugati smantana, faina si grisul.
 
La final inlocuiti telul cu accesoriul pentru pandispanuri (aluaturi) si incorporati cu multa grija, la o viteza mica, branza, stafidele, merisoarele si coaja rasa de lamaie si portocala.
 
Turnati compozitia intr-o tava rotunda cu fundul detasabil, unsa cu unt si tapetata cu faina. Coaceti pasca 40-45 de minute in cuptorul incins la 180 de grade Celsius. Lasati pasca sa se raceasca la temperatura camerei si savurati-o cu putina frisca sau sos de ciocolata deasupra. 
 
Pofta buna si Paste Fericit!
 
Sursa informatii si foto: www.electrolux.ro.
Mousse de căpşuni
Mousse de căpşuni
Recomandare video
TOP alimente care cresc libidoul
Recomandări: