Budincă de couscous cu banană şi zmeură (afine sau mure)

Iată o reţetă sănătoasă recomandată de Medicul Florin Ioan Bălănică pe pagina sa de facebook, reţetă care poate reprezenta o gustare sau un mic dejun delicios pentru întreaga ta familie.
Budincă de couscous cu banană şi zmeură (afine sau mure)

Iată o reţetă sănătoasă recomandată de Medicul Florin Ioan Bălănică pe pagina sa de facebook, reţetă care poate reprezenta o gustare sau un mic dejun delicios pentru întreaga ta familie: budinca de couscous cu banană şi zmeură (sau alte fructe de pădure).
 

Ingrediente:

– 9 linguri lapte de migdale;
– 5 linguri couscous;
– 1 linguriţă extract de vanilie
– 1 banană (bine coapta);
– 2 ouă;
– zmeură (afine sau mure)

Mod de preparare

În 9 linguri de lapte de migdale se pun 5 linguri de couscous şi o linguriţă de extract de vanilie şi se lasă la înmuiat.

Se pisează o banană bine coaptă, şi se amestecă cu 2 ouă. Peste pasta obţinută se toarnă laptele cu couscous şi se amestecă bine.

Compoziţia se toarnă apoi într-o tava de silicon (sau ceramică), se presară zmeura, şi se introduce în cuptorul preîncălzit, la 170 grade, timp de 30 de minute.
 

Tags:
Recomandări: