Guacamole á la Renée Santana

O reţetă de guacamole, în cel mai pur stil mexican.
  • Publicat:
Guacamole á la Renée Santana

Vine din Mexic şi este nepoata lui Carlos Santana. Îi plac sarmalele, dar o pastă de avocado cum face ea, doar în Mexic mai poţi gusta.


„Cel mai important este să găseşti un avocado bine copt, să nu fie prea moale, dar nici crud. Îl zdrobesc cu o furculiţă, apoi adaug castraveţi şi ceapă tocate mărunt, un praf de coriandru şi un praf de sare. Şi puţină zeamă de lămâie. Nu îmi plac roşiile, dar castraveţii pot fi înlocuiţi cu cubuleţe mici de roşii.

Cine vrea să obţină o pastă omogenă, poate introduce toate ingredientele într-un mixer. Iar, aici, în Mexic, deasupra acestei paste de guacamole, noi suntem obişnuiţi să punem crickets, adică greieri prăjiţi. Sunt o sursă bună de proteine!”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Pită arăbească Man’oushe
Pită arăbească Man’oushe
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: