Drob din legume

Ingrediente pentru un drob: 800 gr ciuperci, 200 gr caşcaval, o legătură ce ceapă verde, o legătură de usturoiu verde, o legătură de mărar, o legătură de pătrunjel, o legătură generoasă de lobodă,
  • Publicat:
Drob din legume

Ingrediente pentru un drob:

800 gr ciuperci, 200 gr caşcaval, o legătură ce ceapă verde, o legătură de usturoi verde, o legătură de mărar, o legătură de pătrunjel, o legătură generoasă de lobodă, o legătură de leurdă, un morcov fiert, un păstârnac fiert, un cartof fiert, 3 ouă, 2 linguri de făină, 3 ouă fierte tari, sare, piper.

Mod de preparare:

Sotaţi ciupercile tăiate felii în ulei cu ceapa tăiată mărunt până sunt pătrunse. Adăugaţi verdeţurile tăiate nu foarte mărunt, cuburile de rădăcinoase şi cartof, împreună cu caşcavalul dat pe răzătoarea mare şi le omogenizaţi cu celelalte ingrediente.
Aşezaţi o parte din compoziţie în tavă, apoi aşezaţi pe lungime, în mijloc, ouăle fierte. Turnaţi deasupra restul de compoziţie.

Rumeniţi în cuptorul preîncălzit la 170 de grade până capătă o culoare frumoasă, rumen-aurie. Aveţi grijă la coacere. Drobul nu trebuie să se usuce, consistenţa trebuie să fie uşor umedă.
Lăsaţi să se răcească, apoi tăiaţi felii.

Reţetă oferită de Chef Cezar Munteanu în broşura de Paşte Selgros.


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Drob de miel în foietaj
Drob de miel în foietaj
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: