Cele mai comune greseli pe care le fac barbatii in dormitor

Barbatii tind sa evite buzele partenerelor in graba catre zonele erogene.
  • Publicat:
Cele mai comune greseli pe care le fac barbatii in dormitor
Cele mai comune greseli pe care le fac barbatii in dormitor

Nici un barbat nu este amantul perfect. Si nu, nu vrem sa fim neinduratoare cu dragii nostri parteneri. Dar uneori sunt atat de stangaci si de nepriceputi incat cineva chiar ar trebui sa le atraga atentia!

1. Renunta la sarutari
Barbatii tind sa evite buzele partenerelor in graba catre zonele erogene. Si astfel nu reusesc decat sa le dea sentimentul neplacut ca ar fi platite cu ora, in timp ce ei nu vor decat sa ajunga cat mai repede la “destinatie”.

Saruturile lungi si pasionale insa au puterea de a aprinde flacara dorintei la femei si… ghici cine va beneficia de acest lucru?!

2. Isi infig limba in urechea partenerei
Au aflat ei de undeva ca femeilor le place la nebunie acest lucru. Dar exista o mare diferenta intre sarutatul erotic, muscarea tandra a lobului urechii sau introducerea brutala a limbii prin “pesterile” urechii.

3. Nu fac dus sau nu folosesc periuta de dinti
Igiena este fundamentala. Daca un barbat uita sa fac dus inaintea relatiilor intime, partenera cu siguranta va observa. Cel mai probabil se va preface ca totul e in ordine, dar cand va intoarce capul in cealalta parte, nu o lua ca pe un semn al pasiunii si dorintei.

Ea doar evita mirosurile neplacute care vin directia gurii sau corpului iubitului ei…

4. Strang sanii mult prea tare
Stim cu totii ca barbatilor le place sa se joce cu sanii femeilor, dar daca si-ar controla macar putin entuziasmul, nu ar fi un lucru rau. Sanii delicati si nu trebuie stransi puternic, de parca ai vrea sa faci suc de portocale. Acestia trebuie tratati cu blandete si grija, pentru ca sunt mult mai sensibili decat “jucariile” barbatilor.

5. Mesteca sfarcurile ca pe guma
Reflexul copilaresc de a sari la sfarcurile partenerei imediat ce aceasta isi desface sutienul, trebuie suprimat. Sfarcurile sunt atat de sensibile, incat muscarea lor nu poate face o femeie decat sa tipe.

Dar in nici un caz de placere. Sfarcurile se cer a fi mangaiate si alintate usor doar cu buzele sau limba.

6. Ignora restul corpului
Corpul unei femei e format din mai multe “puncte de atractie” decat sanii si vaginul. Sunt atatea alte zone erogene care nu trebuie neglijate, printre care gatul, interiorul coapselor, incheieturile, picioarele. Practic, daca este tratat corect, tot corpul unei femei poate deveni o imensa zona erogena.

7. Degete prea obraznice
Degetele barbatilor ajung prea des si mult prea repede in zonele inferioare ale corpului partenerei. Ar fi insa atat de placut daca barbatii si-ar depasi obsesia vaginului si ar mangaia mai intai parul partenerei, fundul sau spatele inainte sa inceapa penetrarea.

O atentie deosebita trebuie acordata si regiunii din jurul clitorisului si a intrarii in vagin, iar abia dupa aceea incepe actiunea propriu-zisa.

8. Sosetele mai intai!
Imaginea barbatilor goi, incaltati doar in sosete, este probabil una dintre cele amuzante imagini. Cu atat mai mult cu cat acestea sunt albe si lungi pana aproape de genunchi. Deci, scoate mai intai sosetele!

Tu ce alte greseli crezi ca fac barbatii in dormitor?
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân