Shoppingul, mai placut decat sexul

Patru din 10 femei prefera sa mearga la shopping decat sa faca sex.
  • Publicat:
Shoppingul, mai placut decat sexul
Shoppingul, mai placut decat sexul

Pentru unele dintre noi, nimic pe lume nu este mai placut decat sa faci sex. Si totusi, pentru altele se pare ca shoppingul le ofera mai multa satisfactie. Cele mai recente cercetari au aratat ca patru din 10 femei prefera sa mearga la shopping decat sa faca sex.

Femeile nu pretuiesc sexul
Mai mult de atat, 37% dintre femeile participante la studiu au declarat ca ar putea fi cel putin la fel de fericite in casatorie daca ar face mai putin sex. Jumatate dintre ele fiind casatorite de mai mult de 20 de ani.

Acelasi procent de femei a declarat ca fac sex doar o data sau de doua ori pe saptamana si numai o treime dintre ele sunt nemultumite de acest fapt.

Lipsa sexului raceste partenerii
Cu toate acestea, expertii spun ca lipsa intimitatii sexuale poate crea distanta si resentimente intre parteneri. O relatie ce a fost la inceput plina de iubire si tandreturi devine echivalentul unui trai impreuna cu un frate sau o sora.

Chiar si noapte de nunta se pare ca poate trece fara nici un fel de relatii sexuale in multe cazuri. Iar acestea poate ca sunt si motivele pentru care casatoria, ca si institutie, isi pierde din scop si atractivitate.

In plus, 5% dintre femeile intre 45 si 55 de ani au fost maritate de doua ori, iar doua treimi dintre acestea au trecut prin divort in primii 10 ani de la casatorie.

Nu e atractia sexuala de vina
Si totusi, nu toate statisticile arata rau. Se pare ca 72% dintre femei acorda sotilor lor nota 7 din 10 pe scara atractiei sexuale. Ceea ce nu e rau de loc. Si atunci, nu putem sa nu ne intrebam: femeile pur si simplu nu au chef de sex?

Tie ce iti place mai mult: sa mergi la cumparaturi sau sa faci sex?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Scuzele care iti distrug viata amoroasa
Scuzele care iti distrug viata amoroasa
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân