Cafeaua micsoreaza sanii

Dezvoltarea sanilor este afectata de consumul a trei cesti de cafea pe zi.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cafeaua micsoreaza sanii
Cafeaua micsoreaza sanii

Trei cesti de cafea pe zi sunt suficiente pentru ca sanii unei femei sa-si piarda frumusetea si volumul, ne avertizeaza specialistii.

Cateva sute de femei au acceptat sa participe la un studiu efectuat de Universitatea Lund din Suedia, oferind informatii cu privire la masurile sanilor si cantitatea de cafea pe care o consuma in medie, pe zi. Astfel a iesit la iveala un fapt uimitor: lasarea sanilor este un fenomen mult mai pronuntat la consumatoarele de cafea care, cu cat beau mai mult, cu atat mai repede vor pierde calitatile din tinerete ale bustului.

De asemenea, cercetatorii afirma ca ar exista o legatura stransa intre sanii mici si cafea, evidenta la nivel molecular, intrucat o gena care conditioneaza dimensiunea sanilor de consumul cafelei a fost descoperita la jumatate dintre femeile participante la studiu.

Cu toate acestea, iubitoarele de cafea nu ar trebui sa renunte definitiv la placerea lor zilnica, ci sa o consume cu moderatie. Si asta pentru ca bautura lor preferata are capacitati extraordinare de combatere a cancerului mamar.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”