TONIC CAPILAR (Tinctura)

TONIC CAPILAR este un produs natural recomandat pentru păstrarea sănătăţii şi strălucirii părului.

PĂRUL ŞI ÎNTREŢINEREA LUI:

Părul a fost întotdeauna considerat o podoabă care trebuie protejată şi menţinută în condiţii optime. Astăzi, pe lângă impactul estetic, părul dă indicii despre stilul de viaţă şi starea noastră de sănătate. Cele mai întâlnite afecţiuni ale scalpului sunt datorate factorilor de natură infecţioasă, în special micotici (pilomicoze), răririi sau pierderii părului (alopecie). Căderea părului poate avea multiple cauze: dereglările hormonale, stresul puternic şi emoţiile negative, decolorarea şi vopsitul părului, – carenţa de vitamine şi săruri minerale, aportul alimentar deficitar, contaminarea cu microorganisme (bacterii, ciuperci, virusuri),sarcina, procesul de îmbătrânire.
Pentru regenerarea părului se recomandă tratamentenaturale cu plante care hrănesc atât rădăcina, cât şi firul de păr, îmbunătăţesc circulaţia sanguină la nivelul scalpului, distrug microorganismele patogene, reduc excesul de sebum, elimină pruritul (mâncărimea) şi stimulează creşterea acestuia. Pe lângă tratamentul local se recomandă administrarea internă a unor plante şi/sau produse naturale cu conţinut ridicat de vitamine şi săruri minerale, pentru corectarea carenţelor ce apar în urma unui aport alimentar deficitar.

Actiuni

Tonic capilar, trofic local, stimulent al circulaţiei periferice, antiseboreic, antibacterian, antimicotic, antieczematos, antipruriginos, antiinflamator, cicatrizant, stimulează creşterea părului.

Contribuie la

Contribuie la menţinerea sănătăţii părului şi scalpului.

Indicatii

Se utilizează ca adjuvant în: alopecie, căderea părului, mătreaţă, seboree şi prurit la nivelul pielii capului, micoze, eczeme.

Contraindicatii

Alergie la propolis sau la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare: 50ml

Administrare:

EXTERN:

Se aplică local şi se fricţionează pielea capului, după care se lasă timp de minim 30 minute, apoi se spală capul cu şampon. Se recomandă 2-3 administrări pe săptămână.

Pentru o regenerare rapidă a părului se poate recurge la aplicarea locală a unui amestec format din: 2-3 linguriţe de TONIC CAPILAR, 1-2 gălbenuşuri de ou şi 3-6 linguri de apă. După omogenizare, preparatul se aplică pe pielea capului şi se lasă să acţioneze timp de minim 15 minute, după care se spală capul cu şampon. Se recomandă 2-3 administrări pe săptămână.

Ingrediente: apă purificată, alcool etilic 75% vol., ardei-iute (Capsicumannuum) – fructe (20%), mesteacăn (Betula pendula) – frunze (20%), brusture (Arctiumlappa) – rădăcină (15%), urzică (Urtica dioica) – părţi aeriene (15%), lavandă (Lavandulaangustifolia) – flori (10%), muşeţel (Matricariachamomilla) – flori (10%), propolis (10%).

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?