ROSTATIN

ROSTATIN este un produs natural recomandat pentru menţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi grăsimilor în sânge.

COLESTEROLUL ŞI TRIGLICERIDELE

Colesterolul este o substanţă de natură lipidică care se găseşte în toate organele, fiind sintetizată în principal la nivelul ficatului.

Colesterolul intră în compoziţia membranelor celulare, cărora le conferă stabilitate şi permeabilitate selectivă. Colesterolul participă, de asemenea, şi la sinteza acizilor biliari, vitaminei D, hormonilor steroizi şi sexuali. În sânge, colesterolul circulă legat de 2 fracţiuni lipoproteice: LDL-lipoproteine cu densitate joasă, care transportă ”colesterolul rău” şi HDL-lipoproteine cu densitate înaltă, care transportă ”colesterolul bun”. În organism, lipoproteinele cu densitate joasă (LDL) transportă colesterolul către ţesuturi, iar lipoproteinele cu densitate înaltă (HDL) colectează colesterolul nefolosit de celule, asigurând transportul acestuia din ţesutul extrahepatic către ficat, în vederea catabolizării şi excreţiei. LDL-colesterolul reprezintă 65% din cantitatea totală de colesterol, creşterea acestuia conducând la depunerea sa pe pereţii vaselor sanguine şi la îngustarea arterelor. Hipercolesterolemia constă în creşterea  concentraţiei de colesterol din sânge peste valorile normale (200mg%-pentru colesterolul total).

Trigliceridele reprezintă o altă categorie de lipide care pot influenţa lipemia (concentraţia de lipide din sânge). Factorii favorizanţi care determină hipercolesterolemia şi hipertrigliceridemia sunt: alimentaţia (consumul de carne grasă, gălbenuş de ou, brânzeturi grase, sosuri, maioneze, smântână etc.), stresul intelectual, sedentarismul, obezitatea, diabetul zaharat, factorii ereditari etc. Hipercolesterolemia şi hipertrigliceridemia conduc la apariţia aterosclerozei şi a complicaţiilor acesteia (cardiopatie ischemică, infarct miocardic, insuficienţă cardiacă, arterită obliterantă şi accident vascular cerebral).

Din acest motiv, pentru menţinerea stării de sănătate, este necesară aducerea atât a colesterolului,cât şi a trigliceridelor la valorile normale. Reducerea grăsimilor din sânge poate fi realizată prin administrarea de produse cu acţiune hipocolesterolemiantă şi hipolipemiantă, fiind stringent necesară respectarea unui regim alimentar adecvat.

Contribuie la:

– menţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi grăsimilor în sânge,

– producerea şi eliminarea bilei,

– protejarea celulelor hepatice,

– detoxifierea ficatului,

– menţinerea greutăţii corporale în limite normale,

– protejarea celulor împotriva stresului oxidativ.

Contraindicatii:

Afecţiuni hepatice cronice, rabdomioliză, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare: Cutie de carton cu 2 blistere a câte 10 comprimate fiecare

Administrare:

Adulţi: câte 1comprimat de 4 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură. În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; drojdie de orez-roşu (Monascus purpureus) – pulbere cu 0,4% monacoline (300 mg); anghinare (Cyanara scolimus) – extract hidroalcoolic (pe suport de maltodextrină) cu 2,5 % cinarină din frunze (200 mg); armurariu (Silybum marinum) – extract hidroalcoolic cu 80% silimarină (pe suport de maltodextrină) din fructe (50 mg); dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
„Arma” care ucide stresul! Află răspunsul de la Doctor Cezar