Purificare si drenaj (ceai)

Sustine mecanismele proprii de purificare ale organismului.

Favorizeaza eliminare toxinelor.

Favorizeaza scaderea în greutate.

Ajuta la mentinerea unei greutati corporale normale.

Ingrediente:
Volbura (Convulvuli herba), frunze de patlagina (Plantaginis folium), radacina de papadie (Taraxaci radix), fructe de ienupar (Juniperi fructus), frunze de salvie (Salviae folium), flori si frunze de paducel (Crataegi folium cum flore), sunatoare (Hyperici herba), uleiuri esentiale de: lamâie (Citri aetheroleum), portocale (Aurantii aetheroleum) si scortisoara (Cinnamomi aetheroleum).

Efect:
Diuretic, laxativ

Scade colesterolul si lipidele

Drenor hepato-biliar

Volbura si patlagina au efect laxativ favorizând eliminarea toxinelor pe cale intestinala. Ienuparul si papadia actioneaza la nivelul epiteliului renal stimulând excretia acidului uric, clorurilor si apei.

Sunatoarea si patlagina sunt plante hepatoprotectoare. Actiunea lor este benefica asupra tesutului hepatic care joaca un rol important în metabolizarea lipidelor, în neutralizarea si eliminarea substantelor nocive pentru organism. Secretia biliara este stimulata de salvie si papadie, aceasta contribuind la buna digestie a grasimilor.

Procesul de lipoliza (arderea grasimilor din depozite) si scaderea valorilor colesterolului sunt sustinute de substantele active din patlagina, papadie, paducel si salvie.

Contraindicatii:
Copii sub 14 ani.

Sarcina si alaptare:
Nu este indicat femeilor însarcinate si mamelor care alapteaza.

Efecte secundare si interactiuni
La dozele recomandate nu se cunosc.

Preparare:
Peste 1 plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10 minute.

Intrebuintare:
Se beau 3 cani pe zi, între mese.

Durata unei cure este de 1-2 luni.

Prezentare: 90 plicuri a 1,5 grame, ambalate individual.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?