MACCA (Comprimate)

Denumire științifică: Lepidium meyenii
Producător: DaciaPlant

MACCA (Lepidium meyenii) este o plantă recomandată pentru normalizarea activităţii secretorii  a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei şi îmbunătăţirea vitalităţii organismului.

CE  ESTE  MACA?

Numită şi ,,Ginseng-peruvian”, Maca este o plantă anuală cultivată în ţinutul muntos din centrul statului Peru, America de Sud. Rădăcina de maca seamănă cu ridichea şi reprezintă pentru localnici un aliment important cu faimoase calităţi nutritive, în statul Peru fiind cunoscută şi utilizată de peste 2000 de ani. În medicina tradiţională maca era utilizată pentru creşterea libidoului la ambele sexe, îmbunătăţirea funcţiei erectile, creşterea  fertilităţii şi apetitului sexual, mărirea vitalităţii şi eliminarea stărilor de oboseală şi epuizare.

Planta are un conţinut ridicat de: proteine, aminoacizi (arginină, histidină, fenilalanină, treonină şi tirozină), glucosinolaţi (glucotropaeolin, m- şi p-metoxiglucotropaeolin), alcaloizi imidazolici (lepidilinele A şi B), flavonoide, antociani, isopteropodin, carbolină, saponine, steroli (sitosterol, stigmasterol), taninuri, acizi graşi nesaturaţi, vitamine (B1, B12, C, E şi K), oligoelemente (Ca, Fe, Mg, K, P, Zn) şi ulei esenţial.

Actiuni:

Stimulează funcţia sexuală, creşte libidoul, creşte spermatogeneza şi fertilitatea, îmbunătăţeşte funcţia erectilă, amplifică ovulaţia şi apetitul sexual, revitalizant, regenerant, adaptogen.

Contribuie la:

– amplificarea capacităţii de adaptare a organismului la stresul cotidian

– normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei

– mărirea libidoului

– îmbunătăţirea vitalităţii şi tonusului organismului

– reducerea stărilor de oboseală, epuizare şi surmenaj

– îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului.

Contraindicatii:

Hipertrofie benignă de prostată (adenom de prostată), fibrom uterin, tumori benigne şi maligne, mamare şi genitale, la femei şi bărbaţi, alergie la macca.

Forma de prezentare: 60 comprimate

Administrare:

Adulţi: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Ingrediente/comprimat: macca (Lepidium meyenii) – pulbere din rădăcină (500 mg); celuloză microcristalină; dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal