Hofisil ( comprimate )

Prezentare

1 comprimat contine 200mg pulbere de aloe, 10mg pulbere de spirulina si 0,10 mg ulei volatil de cimbru.

Indicatii

Recomandari:asigurarea de nutrienti si substante bioactive cu efecte benefice pentru eliminarea excesului de grasimi din organism in asociere cu un regim hipocaloric adecvat, recomandat in combaterea obezitatii.

Contraindicatii: in perioada de sarcina si alaptare, copii sub varsta de 12 ani.

Precautii: La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Actiuni

Produs destinat in principal pentru eliminarea excesului de grasimi din organism. Suplimenteaza dieta printr-un aport complex de principii active (derivati de antrachinone, mucilagii, flavone, componente din uleiul esential) care stimuleaza functiile de epurare ale organismului crescand activitatea de eliminare a toxinelor; cu efect depurativ excelent datorita actiunii laxative, diuretice, coleretic-colagoge.

Administrare

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

Persoane cu greutate peste 70 de kg:2 comprimate, de 2 ori pe zi, dimineata si seara la culcare, timp de 45 de zile.

Persoane cu greutate sub 70 de kg:2 comprimate, seara la culcare, timp de 45 de zile.

Administrarea se reia dupa o pauza de 5 zile si se continua pana la atingerea greutatii normale.In timpul curei se va urma un regim dietetic adecvat si se va intensifica activitatea fizica (la recomandarea medicului).

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?