Hof. Estronat (comprimate)

Prezentare

Cutie plianta continand 2 sau 4 blistere, 10 comprimate/ blister.

Principii active

Un comprimat contine extract de cimbru (Thymus vulgaris), extract de zmeur (Rubii idaei fructus), extract de catina (Hippophae fructus), extract de salvie (Salviae herba), ulei volatil de cimbru (Thymi aetheroleum), ulei volatil de salvie (Salviae aetheroleum) si excipienti.

Indicatii

Produsul, bogat in substante bioactive, este benefic in reglarea ciclului menstrual (dismenoree, dureri si crampe menstruale, tulburari de premenopauza si menopauza (bufeuri, transpiratii nocturne, insomnii, cefalee, ameteli, palpitatii, modificarea starii de spirit, scaderea libidoului, uscaciunea mucoasei vaginale, prurit vulvo – vaginal), fluctuatii hormonale dupa nasteri, histerectomie, ovariectomie, cresterea tonusului musculaturii uterine; contribuie la oprirea secretiei lactate in momentul intarcarii copilului; contribuie la ameliorarea durerilor lombare si pelvine pre- si postoperatorii.

Contraindicatii: copii inainte de instalarea pubertatii (13 – 14 ani); in sarcina si perioada de lactatie; persoane alergice la plantele din compozitia produsului; stari febrile; la paciente cu mastite, mastoze chistice, neoplazii de san si ovare.
Precautii: administrarea produsului in asociere cu preparate hormonale de sinteza se face numai la recomandarea si sub supravegherea medicului.

Prudenta in afectiuni neuropsihice sub medicatie psihotropa (ex. meprobamat, fenobarbital, benzodiazepine), la pacienti cu medicatie antituberculoasa, anticoagulanta, hipocolesterolemianta, unii corticosteroizi, antagonisti ai acidului folic.

Actiuni

Util pentru completarea dietei zilnice la femei cu afectiuni endocrino – ginecologice; regleaza cantitativ ciclul menstrual (ritm, durata, flux); de stimulare blanda si de echilibrare a nivelului hormonal estrogenic in toate etapele fiziologice hormonale ale existentei feminine; tonic al sistemului nervos, imunostimulatoare, antiinflamatoare, creste rezistenta la infectii virale si microbiene.
Produsul nu contine estrogeni sintetici, progesteron, testosteron sau derivati steroidici cu risc potential de efecte daunatoare.
Produsul nu predispune la ingrasare si nu prezinta risc de dependenta.

Conditii de pastrare

Produsul NU contine lactoza !
Termen de valabilitate: 2 ani

Administrare

2 – 3 comprimate pe zi cu cel putin 2 ore inainte de mesele principale, sau cu 2 ore dupa administrarea de medicamente asociate. Se admnistreaza in cure prelungite de 1- 3 luni de 2 – 4 ori pe an.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Beatrice Anghel: tratamente moderne în cancerele ginecologice avansate