GLICEMONORM FORTE (Comprimate)

GLICEMONORM FORTE este un produs obţinut prin asocierea a două extracte din plante medicinale şi o sare organică a cromului, care favorizează menţinerea concentraţiei serice a glucozei în limitele normalului.

Contribuie la:

– normalizarea concentraţiei de glucoză în sânge

– menţinerea tensiunii arteriale în limite normale

– împiedicarea depunerii de grăsimi pe pereţii vaselor de sânge

– menţinerea în concentraţii normale a colesterolului şi a trigliceridelor serice.

Contraindicatii:

Femei gravide sau care alăptează, copii şi adolescenţi care au dezvoltat precoce un diabet de tip 2, persoane cu diabet zaharat de tip 1.

Forma de prezentare: Cutie de carton cu 2 blistere a câte 10 comprimate fiecare

Administrare:

Adulţi: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

Comprimatele se înghit întregi sau sfărâmate, cu suficientă apă (minim 150ml). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină, castravete-amar (Momordica charantia)- extract hidroalcoolic 10:1 (pe suport de maltodextrină 5%) din fructe (300 mg), măslin (Olea europaea ) – extract hidroalcoolic cu 18% oleuropeină (pe suport de maltodextrină) din frunze (100 mg), stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal, picolinat de crom – cu un conţinut standardizat de crom (3+) de 12% *(0,4 mg).

*echivalent a 48 µg Crom(3+) reprezentând 120% din DZR(Doza Zilnică Recomandată cf. Directivei 2008/100/EC)

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică