GLICEMONORM

GLICEMONORM este un  produs natural recomandat pentru menţinerea concentraţiei normale a glucozei în sânge.

DESPRE DIABET ZAHARAT:

Diabetul zaharat este una din cele mai frecvente afecţiuni endocrine, factorii declanşatori care determină apariţia acesteia fiind: predispoziţia ereditară, alimentaţia excesivă (în special excesul de dulciuri), şocurile emoţionale, stresul, etc. Boala se datorează secreţiei insuficiente de insulină la nivelul pancreasului, ceea ce conduce la creşterea glicemiei (nivelul de glucoză din sânge) peste limitele normale. Cele mai frecvente tipuri de diabet zaharat sunt: diabet zaharat de tip 1 sau insulino-dependent şi diabet zaharat de tip 2 sau noninsulino-dependent. Controlul glicemiei reprezintă unul din cei mai importanţi factori de evaluare a afecţiunii, pentru prevenirea complicaţiilor şi menţinerea stării de sănătate fiind imperios necesară aducerea glicemiei la valorile normale. În general, complicaţiile diabetului zaharat afectează diferite organe (ochii, rinichii, sistemul nervos, vasele sanguine), ceea ce conduce la apariţia retinopatiei diabetice, insuficienţei renale, polineuropatiei diabetice sau arteritei diabetice, care evoluează cu gangrenă şi amputare de membre. Pentru menţinerea glicemiei în limite normale şi prevenirea complicaţiilor este necesară respectarea strictă a regimului alimentar şi administrarea de medicamente sau/şi produse naturale cu acţiune hipoglicemiantă şi de stimulare a secreţiei pancreatice de insulină.

Contribuie la:

– menţinerea concentraţiei normale a glucozei în sânge

– funcţionarea normală a pancreasului endocrin

– protejarea organismului împotriva stresului oxidativ.

Contraindicatii:

Persoane cu deficit de glucozo-6-fosfatdehidrogenază, sarcină, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

Forma de prezentare: Cutie de carton cu 2 blistere a câte 10 comprimate fiecare

Administrare:

Adulţi: câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

Tineri între 15 şi 18 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

Copii între 7 şi 14 ani: câte 1/2 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

Copii sub 7 ani: cu recomandarea medicului.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Ingrediente:

Celuloză microcristalină; castravete-amar (Momordica charantia) – extract hidroalcoolic (pe suport de maltodextrină) 10:1 din fructe (150mg); lactoză monohidrat; afin (Vaccinium myrtillus) – extract hidroalcoolic  cu 25% antocianozide din fructe (100mg); gudmar (Gymnema sylvestre) – extract hidroalcoolic 5:1 din frunze (100mg); dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?