GINKGO BILOBA (Comprimate)

GINKGO BILOBA este un produs natural recomandat pentru normalizarea circulaţiei cerebrale şi eficientizarea randamentului intelectual.

CREIERUL ŞI FUNCŢIILE SALE:

Creierul este principalul coordonator şi centru de comandă al organismului, fiind alcătuit din peste 10 milioane de neuroni. Activitatea cerebrală integrează funcţiile cognitive, prin intermediul cărora omul cunoaşte realitatea, acestea incluzând: atenţia, memoria, gândirea şi învăţarea. Informaţiile care trebuiesc memorate produc la nivelul neuronilor modificarea potenţialului electric de membrană, fiind reţinute temporar sub formă de activitate electrică; în funcţie de intensitate informaţia putând fi ”impregnată” pe o durată mai lungă sau mai scurtă de timp.

Produsul conţine un amestec de plante cu acţiune stimulentă a circulaţiei cerebrale şi stimulentă mentală care corectează simptomele ce apar în cursul procesului de îmbătrânire fiziologică şi/sau patologică (lipsa de atenţie, slăbirea memoriei, a concentrării mentale, scăderea ratei circulaţiei cerebrale), fiind de asemenea recomandat şi în afecţiuni vasculare şi tulburări neurosenzitive care pot apare la orice vârstă.

Actiuni:

Tonic cerebral, stimulent al circulaţiei cerebrale şi periferice, stimulent mental, vasodilatator arteriolar şi vasoconstrictor venos, antidepresiv, anxiolitic, reglator psihoemoţional, activează metabolismul energetic la nivel cortical prin sporirea captării glucozei şi a oxigenului la nivel neuronal, creşte sinteza de ATP (acid adenozintrifosforic, reprezintă forma de stocare a energiei la nivel celular), reglează capacitanţa venoasă, creşte rezistenţa şi scade permeabilitatea capilară.

Contribuie la:

– normalizarea circulaţiei cerebrale şi periferice

– funcţionarea normală a sistemului nervos, prin:
       – normalizarea metabolismului energetic la nivel cortical,
       – normalizarea sintezei de ATP (acidul adenozintrifosforic reprezintă forma de
       stocare a energiei la nivel celular)
       – armonizarea stării psiho-emoţionale,

– funcţionarea în condiţii optime a capacităţii de concentrare şi memorare

– eficientizarea randamentului intelectual

– reducerea stării de oboseală psihică şi mentală

– funcţionarea normală a auzului

– menţinerea echilibrului în condiţii optime.

Contraindicatii:

Hemoragii, accidente vasculare hemoragice recente, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

Forma de prezentare: 60 comprimate

Administrare:

Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

Copii între 10 şi 14 ani: câte 1/2 cpr. de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

Administrarea se realizează pe o perioadă de 2 luni, după care se face o lună de zile pauză, iar apoi cura se poate relua.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; lactoză monohidrat; angelica (Angelica archangelica) – rădăcini (100 mg); ginkgo biloba (Ginkgo biloba) – frunze (100 mg); busuioc (Ocimum basilicum) – părţi aeriene (50 mg); mentă (Mentha piperita) – frunze (50 mg); roiniţă (Melissa officinalis) – părţi aeriene (50 mg), dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?