Gemoderivat de Salcie – Scoarta

Prezentare

Forma de prezentare: cutie din carton continand cate 30 unidoze de 1,5 ml de extract glicerohidroalcoolic de scoarţă de salcie.

Principii active

O doza contine 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din scoarta proaspata a ramurilor tinere de salcie.

Indicatii

Artrite acute, poliartrita reumatoida si reumatism articular acut, artroze ale micilor articulatii, artralgii, algii din artroze, sindrom gripal cu febra, transpiratii nocturne.

Actiuni

Antiinflamtorie in special asupra aparatului musculo-scheletal, antipiretica, antialgica.

Conditii de pastrare

A se pastra la temperatura camerei (15 – 25gr C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !
A nu se lasa la indemana copiilor !
Termen de valabilitate: 5 ani.
Notificare M.S.: 3209/2005

Administrare

1 doza de 1,5 ml odata pe zi, diluata in putina apa, seara inainte de culcare. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.
Se poate asocia si cu alte extracte glicerohidroalcoolice in functie de boala, durata bolii, varsta etc. La indicatiile medicului se pot schimba asocierile.

 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.