Extract din scoarţă de LĂMÂI

Denumire științifică: Citrus limonum cortex MG=D1
Producător: PlantExtrakt

Nivele de acţiune: sistem circulator şi factori ai coagulării (fibrinogen).

Recomandări principale:

Sistem circulator: ajută la fluidificarea sângelui şi la ameliorarea simptomelor din tulburări venoase şi arteriale. În cure de slăbire, ajută la eliminarea lichidelor şi lipidelor din organism, protejând pielea împotriva unei relaxări excesive.

Propuneri de asocieri cu alte produse gemoterapice:

·în cure de slăbire, cu Extract din amenţi de Mesteacăn – Betula pubescens amenti MG=D1, Extract din muguri de Fag – Fagus sylvatica MG=D1 şi eventual Extract din sevă de Mesteacăn – Betula linfa MG=D1.

Modul de administrare: 

Adulţi: în general, câte 2-3 ml, în puţină apă, o dată pe zi, înainte de masă. 

1 ml=aprox. 25 de picături

Durata administrării poate varia între 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea după 1 sau 2 luni de pauză.

Nu se cunosc reacţii adverse sau contraindicaţii.

 

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Sandwich proteic și chifteluțe vegetale cu piure de cartofi și sos de ceapă