DETOXIFIANT (Comprimate)

DETOXIFIANT este un amestec plante şi uleiuri esenţiale, conceput cu scopul de a realiza procese de detoxifiere renală, hepatică, intestinală şi cutanată prin efectele de drenaj, care permit obţinerea unei maxime eficienţe în procesul de epurare realizat la nivelul întregului organism.

DETOXIFIEREA

Detoxifierea reprezintă procesul de eliminare a toxinelor din organism. Procesul de acumulare a acestora are loc în timp, ca urmare a consumului de alimente (tratate cu aditivi), medicamente, a viciilor legate de fumat şi exces de alcool, poluării atmosferice, problemelor de sănătate (datorate constipaţiei şi edemelor), sedentarismului, obezităţii, etc. Detoxifierea reduce incidenţa de apariţie a stărilor de oboseală cronică, constipaţie, balonare, indigestie, dureri de cap, afecţiunilor pielii, senzaţiei de greutate a membrelor şi constă în reducerea retenţiei hidrice, a eliminării toxinelor şi produşilor reziduali din organism.

Actiuni

Depurativ (stimulează funcţiile de eliminare), diuretic, laxativ, diaforetic (amplifică transpiraţia), detoxifiant, antialergic, antigutos, tonic amar.

Contribuie la:

– detoxifierea organismului

– eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp

– accelerarea tranzitului intestinal

– funcţionarea normală a proceselor de sudoraţie.

Indicatii:

Se utilizează ca adjuvant în: curele de detoxifiere a organismului, constipaţie, edeme, gută, alergii, acnee, eczeme de diverse etiologii rezistente la tratament, psoriazis, obezitate, celulită, intoxicaţii cronice diverse (cu alcool, cafea, tutun, medicamente de sinteză, etc), hemoroizi, varice şi sechele de tromboflebită, diabet zaharat (mai ales atunci când este asociat cu obezitate sau cu valori crescute ale colesterolului), afecţiuni tumorale, îmbătrânire prematură.

Contraindicatii:

Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

Forma de prezentare: 60 comprimate

Administrare:

Adulţi: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

Copii şi tineri între 10 şi 18 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

Copii sub 10 ani: cu avizul medicului, în funcţie de vârstă şi greutate.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Ingrediente:

Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; brusture (Arctium lappa) – rădăcină (140 mg); trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor) – părţi aeriene (140 mg); lactoză monohidrat; senna (Cassia angustifolia) – părţi aeriene (80 mg); soc (Sambucus nigra) – flori (80 mg); angelica (Angelica archangelica) – rădăcină (20 mg); cardamom (Elettaria cardamomum) – fructe (20 mg); dioxid de siliciu coloidal; ulei esenţial de ienupăr (Juniperus communis) (5 mg); ulei esenţial de salvie (Salvia officinalis) (5 mg).

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
5 prieteni toxici de care n-ai nevoie în viața ta: pastila de psiho