Cretusca (Ceai)

Denumire științifică: Filipendula ulmaria L.
Producător: Fares

Susţine sănătatea aparatului respirator.
Susţine sănătatea articulaţiilor.
Contribuie la funcţionarea normală a stomacului şi intestinelor.

Ingrediente: partea aeriana a plantei Filipendula ulmaria L., fam. Rosaceae, care contine derivati salicilati, flavone, ulei volatil, taninuri

Efect
Antiinflamator, sudorific, antifebril, antialgic, diuretic, astringent.

Intrebuintari principale
Starile febrile din infectiile cailor respiratorii, reumatism

Alte intrebuintari
Afectiuni digestive (gingivite, stomatite, gastrite, ulcere, diaree).

Contraindicatii
Alergie la salicilati, sarcina, alaptare.

Preparare:

-Uz intern: se prepara infuzie din 1 lingurita planta maruntita la o cana cu apa.

-Uz extern: se prepara infuzie din 2 linguri planta maruntita la 250 ml apa.

Întrebuinţare

-Uz intern: se beau 3-4 cani cu ceai pe zi.

-Uz extern: se face gargara sau se aplica comprese pe zonele afectate.

Prezentare: cutie a 50 g

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică