Ceai de Sunatoare

Prezentare

Produsul contine pulbere obtinuta din partea aeriana inflorita de sunatoare (Hyperici Herba).

Principii active

Ceaiul de sunatoare contine ulei volatil (pinen), derivati polifenolici, hiperozida (galactozida quercetolului) – substanta de natura flavonica, rutozid si quercetol liber, acid cafeic si clorogenic, taninuri de natura catehica, hipericina (un derivat al naftodiantronei), colina, carotenoide, saponozide, acid ascorbic, acid nicotinic, acid valerianic, saruri minerale.
Fiind bogat in substante bioactive ceaiul de sunatoare poseda proprietati complexe: antidepresive si sedative, colagog-coleretice, de protejare a celulei hepatice, antispastice, antiinflamatorii, antiseptice, astringente, diuretice, hipotensive, antidiareice, cicatrizante.
Se recomanda ca supliment alimentar in stari depresiv-anxioase, distonie neuro

Indicatii

Se recomanda ca supliment alimentar in stari depresiv-anxioase, distonie neuro-vegetativa, iritabilitate, dischinezie biliara, hepatita cronica, colecistite, colite si enterocolite cronice, gastro-duodenite, hiperaciditate, gastrite, ulcer gastric, pentru persoanele care au tendinta de a retine apa in organism.

Conditii de pastrare

A se pastra la temperaturi de sub 25 °C, ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !
A nu se depasi doza zilnica recomandata !
A se citi recomandarile inainte de utilizare !
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !
A nu se lasa la indemana copiilor mici !

Administrare

Ceaiul de sunatoare se prepara prin infuzare din 1-2 plicuri x 1,0 g la 250 ml apa fierbinte timp de 10-15 minute.
Infuzia se consuma neindulcita, calduta sau rece, de 2-3 ori pe zi imediat dupa fiecare masa (cel putin 4 saptamani) sau ori de cate ori este necesar. Pe perioada utilizarii ceaiului de sunatoare se va evita expunerea prelungita la soare. In timpul sarcinii se utilizeaza limitat si cu prudenta numai la recomandarea medicului.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal