A cântat la chitară în timp ce se opera pe creier!

Un brazilian a cântat la chitară în timp ce medicii îl operau pe creier pentru înlăturarea unei tumori, o procedură recomandată pentru evitarea alterării funcţiilor cerebrale, informează ziarul The Guardian, în ediţia online.
A cântat la chitară în timp ce se opera pe creier!

Un brazilian a cântat la chitară în timp ce medicii îl operau pe creier pentru înlăturarea unei tumori, o procedură recomandată pentru evitarea alterării funcţiilor cerebrale, informează ziarul The Guardian, în ediţia online, , citat de Mediafax.

Anthony Kulkamp Dias, în vârstă de 33 de ani, s-a străduit să rămână conştient în timpul intervenţiei chirurgicale interpretând o melodie proprie, „Emanuel”, şi celebra piesă „Yesterday”, a formaţiei The Beatles. Ulterior, pacientul a cântat şi piese tradiţionale braziliene.

„Medicii mi-au cerut chiar şi bis-uri”, a declarat Dias, conform Daily Mail.

Kulkamp Dias, un angajat bancar, a fost pus de medici să se menţină conştient în timpul operaţiei pe creier, pentru a se evita afectarea funcţiilor cerebrale fundamentale.
Intervenţia chirurgicală, pentru extirparea unei tumori, a avut loc în Spitalul Nossa Senhora de Conceição, situat în statul brazilian Santa Catarina.

Recomandări: