Sandwich proteic și chifteluțe vegetale cu piure de cartofi și sos de ceapă

Vă propunem în continuare pentru micul dejun un sandwich proteic cu Salam Bănățean Cris-Tim, iar pentru masa de prânz, chifteluțe vegetale cu piure de cartofi și sos de ceapă, în care folosim chifteluțele vegetale Cris-Tim Bunătăți.
  • Publicat:

Sunt momente în care ne dorim să fim atât de organizați încât plănuim chiar să ne pregătim micul dejun și masa de prânz pentru a doua zi, să le avem gata din timp, dar ne razgândim în momentul în care realizăm cât de mult ar putea dura prepararea celor două. Ei bine, să le mulțumim prietenilor de la Cris-Tim pentru produsele ready meal care ne ușurează viața. Vă propunem în continuare pentru micul dejun un sandwich proteic cu Salam Bănățean Cris-Tim, iar pentru masa de prânz, chifteluțe vegetale cu piure de cartofi și sos de ceapă, în care folosim chifteluțele vegetale Cris-Tim Bunătăți. Această opțiune este excelentă chiar și pentru vegetarieni.

Rețetă sandwich proteic și chifteluțe vegetale cu piure de cartofi și sos de ceapă

Ingrediente pentru sandwich

  • 100g Salam Bănățean Cris-Tim
  • 2 felii de pâine integrală
  • ½ avocado
  • ½ lămâie
  • Cremă de brânză
  • Două ouă
  • Sare, piper, ulei de măsline

Ingrediente pentru piure

Mod de preparare:

  1. Pentru sandwich, se unge o tigaie cu ulei și se adaugă feliile de pâine pentru a obține un aspect rumen și crocant.
  2. Se folosește o jumătate de avocado și se pasează, alături de sare, piper și zeamă de lămâie.
  3. Se bat două ouă și se prepară o omletă tip jumări.
  4. Se unge o felie de pâine cu avocado, iar cealaltă cu crema de brânză și se adaugă omleta și feliile de Salam Bănățean Cris-Tim deasupra.

 

  1. Pentru chifteluțe vegetale cu piure de cartofi și sos de ceapă se taie cartofii cubulețe și se lasă la fiert în apă cu sare.
  2. Se taie mărunt o ceapă și se pune la călit, iar după ce se înmoaie se adaugă sosul de roșii și puțină apă, sare și piper pentru gust.
  3. După ce se fierb cartofii se pasează și se adaugă ulei de măsline, sare și piper.
  4. Se pune piureul, sosul deasupra și chifteluțele încălzite.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Salată de primăvară cu Salam Săsesc
Salată de primăvară cu Salam Săsesc