Prânz delicios cu cârnați la grătar și frigărui de legume

Iată cum arată această rețetă de cârnați la grătar și frigărui de legume. Poftă bună!
  • Publicat:

Sezonul cald se apropie de final și, așa cum am început, așa vrem să-l încheiem. Adică tot cu un grătar. De data aceasta folosim pentru rețeta noastră cârnații Matache Măcelaru’, alături de frigărui de legume pe grătar și un dressing delicios pe care-l folosim pentru chifle. Iată cum arată această rețetă de cârnați la grătar și frigărui de legume.

Rețetă de cârnați la grătar și frigărui de legume

Ai nevoie de:

Cât ținem cârnații pe grătar pregătim frigăruile cu bucăți de cârnați, ceapă, cartofi fierți, ardei gras și roșii cherry și se lasă pe grătar timp de 5-10 minute. De asemenea, chiflele se pun și ele pe grătar pentru  a se rumeni și pentru a fi mai ușor de tăiat. Între timp, dăm usturoiul pe o răzătoare, roșiile cherry le tăiem mărunt și le amestecăm cu usturoiul, alături de sare, piper, ulei de măsline și oțet balsamic. Dressingul se folosește pentru chiflele și se adaugă cârnații. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult