Mini sandwich-uri crocante cu Șuncă din Piept de Pui Matache Măcelaru’

Un snack cald, cu interior cremos și aromat, în care gustul fin oferit de Șunca din Piept de Pui Matache Măcelaru’ se combină perfect cu cașcavalul topit și crusta crocantă.
  • Publicat:

O rețetă simplă, rapidă și plină de gust, perfectă pentru mic dejun, brunch sau o gustare sățioasă!

Rețetă Mini sandwich-uri cu Șuncă din Piept de Pui Matache Măcelaru’

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Pregătește feliile de pâine: taie cojile pentru un rezultat mai fin și uniform.
  2. Peste o felie de miez de pâine, așază o felie de cașcaval și una de Șuncă din Piept de Pui Matache Măcelaru’, apoi acoperă cu o altă felie de pâine.
  3. Taie fiecare sandwich în jumătăți și vei obține mini sandwich-uri ușor de servit.
  4. Bate ouăle într-un bol și adaugă condimentele preferate.
  5. Trece fiecare mini sandwich prin oul condimentat.
  6. Gătește-le într-o tigaie, până devin aurii și crocante pe toate părțile.

Rezultatul? Un snack cald, cu interior cremos și aromat, în care gustul fin oferit de Șunca din Piept de Pui Matache Măcelaru’ se combină perfect cu cașcavalul topit și crusta crocantă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Redactor-șef
ALEXANDRA NECŞOIU, redactor-șef, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe ...
citește mai mult