Mic dejun cu Salam de Sibiu IGP Cris-Tim și Mușchi Țigănesc

Azi îți propunem două variante de mic dejun cu Salam de Sibiu IGP de la Cris-Tim și Mușchi Țigănesc de la Cris-Tim, ambele sănătoase și rapid de preparat.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei și, mai ales, că fiecare preparat trebuie să conțină macronutrienții esențiali: proteine, carbohidrați și grăsimi. Azi îți propunem două variante de mic dejun cu Salam de Sibiu IGP Cris-Tim și Mușchi Țigănesc de la Cris-Tim, ambele sănătoase și rapid de preparat.

Mic dejun cu Salam de Sibiu IGP Cris-Tim și Mușchi Țigănesc, două rețete rapide

INGREDIENTE BĂRCUȚE CU SALAM DE SIBIU:

MOD DE PREPARARE:

  1. Se ia o tavă de brioșe și se pun feliile de Salam de Sibiu IGP de la Cris-Tim în formă de floare.
  2. Se sparge câte un ou în fiecare compartiment.
  3. Se adaugă cașcavalul ras deasupra.
  4. Se pun la cuptorul preîncălzit la 160 grade Celsius și se lasă timp de 20-25 de minute.
  5. Se presară fulgii de chilli deasupra.

INGREDIENTE TOAST CU AVOCADO ȘI MUȘCHI ȚIGĂNESC:

MOD DE PREPARARE:

  1. Se curăță 2 avocado și se pasează cu ajutorul unei furculițe.
  2. Se stoarce jumătate de lămâie și se adaugă sare și piper.
  3. Se toacă mărunt roșiile cherry și se adaugă în compoziție.
  4. Se pune compoziția pe feliile de pâine.
  5. Se iau feliile de Mușchi Țigănesc de la Cris-Tim, se taie pe lung și se adaugă deasupra.
  6. Se adaugă sare, piper și fulgi chilli.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult